Om os

Sommer, sol og palmer
-Nu på flaske.  

Vores Historie 

Varâ-Spritz blev til efter en sommeraften, hvor en af vores kollegaer havde medbragt en flaske Rumænsk "jordbær vin". Vinen havde en så speciel smag at vi efterfølgende forsøgte at importere denne, med henblik på at tappe den på mindre flasker med brus. Dog viste det sig at denne vin kun fandtes som hobby produktion, grundet dens ringe udbytte. Derfor gik vi i køkkenet og begyndte at brygge på vores egen version, derfra har det taget fart og vi har nu i samarbejde med en større dansk virksomhed udviklet denne unikke wine spritzer. 

Product image
Founder image

Naturligt Produkt 

Varâ-Spritz er et produkt der stammer fra de solbeskinnet vinmarker i syd Spanien. Vi har gennem vores samarbejdspartnere fundet frem til vinbønder, der med passion fremelsker en skøn vin, som bliver til basen i vores wine spritzer. 

icon image

Made To Impress  

Vores designere har virkelig gjort sig umage da de designede vores labels. For at sige det mildt er vi imponerede, det håber vi også I er. 

icon image

Smagen Af Sommer

Vi har taget et sikkert sommerhit og blot tilføjet lidt mere sommer. Varâ-Spritz er nemlig basseret på hvidvin fra Spanien, tilføjet en anelse naturlige aromaer samt lidt bobler, der giver det hint af sommer vi alle drømmer om. 

icon image

Lavt kalorie indhold  

Samlignet med de gængse produkter du finder på hylderne i denne kategori, har vores en væsentligt lavere indhold af sukker og kalorie. Så drik den med god samvittighed. 

Tilbage til butikken