Victoria Freja Jeppesen -  30/04/2020

Hvad er en wine spritzer? 

W ine spritzer, eller vin spritzer om man vil, har sin oprindelse fra midten af det 19. århundret, ifølge the Sage Encyclopedia of Alcohol skulle drinken være opstået et sted i Tyskland. Her fra skulle den hurtigt have spredt sig til resten af det vin glade Europæiske kontinent, senere hen kom wine spritzer også til USA hvor det skulle udvikle sig til det lettere kikset firser fænomen "wine cooler", der blev drukket ud af noget der mindede om juice brikker.  
Selvom "wine cooleren" døde sammen med det pangfarvede træningstøj i firserne, så har wine spritzer set en renæssance de senere år i USA, hvor den har udviklet sig til et noget mere raffineret produkt både i smag men også i sit visuelle udtryk.  Det er et såkaldt ready to drink produkt, altså en drink der er premixed for, at forbrugeren kun skal tænke på at nyde indholdet af deres wine spritzer.  

Hvad består en wine spritzer så af? 

Vin - Som sikkert selv den knapt så kløgtige læser allerede har gættet sig til, så består basen i en wine spritzer af vin. Men hvilken vin? 
Faktisk kan man bruge alle vine som base i en wine spritzer, men dog egner nogen sig bedre end andre. En hvidvin eller en rosévin er klart favoritterne, da deres lette og sommerlige smag passer perfekt til næsten enhver wine spritzer mix. I forhold til region og druesort, så er det knapt så vigtigt, som tommelfinger regel bør du ikke benytte dig af en 500 kroners flaske til at blande en wine spritzer. Det ville være synd, men hey det er dine penge, så slå dig løs. 

Kulsyretvand - Udover vin, så skal du have fat i noget kulsyretvand. Ikke så meget hokus pokus. 

Smag - Nu kommer vi til det der gør en wine spritzer unik, dens smags-sammensætning. 
Hvis du gerne selv vil prøve at lave en wine spritzer, så kan du koge noget sirup på ananas eller en anden frugt du finder tiltalende.   

Varâ-Spritz - en drikkeklar wine spritzer med naturlige ingredienser. 

Fortvivl ej, vi har allerede været i køkkenet/laboratoriet og fundet den helt rigtige hvidvin og smags-sammensætning, for at skabe det vi ser, som den perfekte wine spritzer.   

Naturelige ingredienser - Vores wine spritzer er baseret på en dejlig hvidvin fra det Nordlige Spanien, til den har vi tilføjet naturelige ananas og passions frugt aromaer, og sidst noget forfriskende kulsyretvand. 

Udviklet og tappet i Danmark - Vi har valgt at få vores wine spritzer tappet i Danmark, ligesom vi også har udviklet smagen i samarbejde med en Dansk virksomhed med speciale i netop det. Så derfor føler vi også at vores produkt har en snert af Dansk oprindelse, på trods af at vinen stammer fra lidt sydligere himmelstrøg. 

Varâ-Spritz - 6 pack - Pineapple & Passion Fruit 4,25% Alc. - Vara-Spritz
0%, only 0 left
0%, only 0 left

Varâ-Spritz - 6 pack - Pineapple & Passion Fruit 4,25% Alc.

126,00 kr

En sommer drink der gør sig godt i socialt sammenvær.  

Vi føler os overbeviste om at du vil finde vores wine spritzer velsmagene og forfriskende, vi har lagt mange timer i at komme frem til den helt rigtige "sommersmag", der passer perfekt ind i de varme sommerdage. Nyd den gerne i sammenvær med venner på stranden. 
Derudover synes vi at den går rigtig godt sammen med skaldyr og pastaretter, men faktisk synes vi helt ærligt nok bare at den passer til det meste, prøv den selv og se hvad du synes. Følg gerne vores rejse med at få skabt et wine spritzer brand på Facebook eller Instagram.